Αρχική Σελίδα

XIAMEN XIAOYUREN TECHNOLOGY CO.,LTD Γύρος εργοστασίων

Αναθεωρήσεις πελατών
Πολύ καλό και επαγγελματικό εργοστάσιο στην Κίνα. Η ποιότητα των προϊόντων είναι υψηλή. Μπορούν επίσης να παρέχουν ένα αγαθό μετά από την υπηρεσία. Πολύ καλός προμηθευτής

—— Rafiq Habib Godil

καλή υπηρεσία. Θα συνεργαστούμε όλη την ώρα. Σας ευχαριστούμε.

—— Ankit

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η λήψη του πετρελαίου ως masterbatch, πλαστικά προϊόντα φέρνει το οικολογικό περιβάλλον των ανθρώπων την υγεία και ενώ όντας κατάλληλη για τη ζωή των ανθρώπων. Η επιστήμη και η τεχνολογία έχουν αποδείξει ότι το πλαστικό έχει γίνει ο αόρατος δολοφόνος για τους ανθρώπινους πονοκέφαλους: τα υλικά κύριων συστατικών πλαστικού πολυ η σύσταση του βινυλίου χλωριδίου και του πολυάνθρακα άμεσα στον ένοχο μερικών ασθενειών. Συγχρόνως μπορούν «να επιζήσουν» 300 ετών ή περισσότερων στη γήινη επιφάνεια, στο νερό και στη γη. Το πλαστικό στη σύγχρονη εποχή, άνθρωποι εξαρτάται όχι μόνο από πλαστικός αλλά και φοβισμένος του πλαστικού. Επομένως, η επιχείρησή μας αφιερώνει στη χρησιμοποίηση της ίνας αχύρου ως κύρια πρώτη ύλη για να αναπτύξει και να παραγάγει τα μη ρυπαντικά οικιακά προϊόντα ινών σίτου, αντικαθιστώντας βαθμιαία τα πλαστικά προϊόντα με το πετρέλαιο ως masterbatch, το εργοστάσιό μας αυξάνει συνεχώς την επένδυση στις νέες τεχνολογίες και τον εξοπλισμό, και βελτιώνει συνεχώς το περιβάλλον παραγωγής εργοστασίων, και προσπαθεί στη «περιβαλλοντική πρώτη» «ποιότητα πρώτα» «προσανατολισμένη προς τις υπηρεσίες» και «τον πελάτη πρώτα»

  Η λήψη του πετρελαίου ως masterbatch, πλαστικά προϊόντα φέρνει το οικολογικό περιβάλλον των ανθρώπων την υγεία και ενώ όντας κατάλληλη για τη ζωή των ανθρώπων. Η επιστήμη και η τεχνολογία έχουν αποδείξει ότι το πλαστικό έχει γίνει ο αόρατος δολοφόνος για τους ανθρώπινους πονοκέφαλους: τα υλικά κύριων συστατικών πλαστικού πολυ η σύσταση του βινυλίου χλωριδίου και του πολυάνθρακα άμεσα στον ένοχο μερικών ασθενειών. Συγχρόνως μπορούν

 • OEM / ODM

  Οι διαταγές cOem και ODM χαιρετίζονται

  -- 1. Δεχτείτε τις διαταγές ενάντια στα δείγματα πελατών που διευκρινίζουν το σχέδιο, τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις συσκευασίας.

  -- 2. Τα διάφορα είδη κιβωτίου συσκευασίας είναι για επιλέγουν.

  --3. Κιβώτιο συσκευασίας cOem με το λογότυπο

 • Ε & Α

  Επαγγελματική ομάδα Ε&Α

  Συνδέουμε το μεγάλο ενδιαφέρον με την έρευνα και την καινοτομία προϊόντων, με την αντίστοιχη υποστήριξη εξοπλισμού.

  Ανεξάρτητο ερευνητικό προσωπικό προϊόντων, ειδικά αρμόδιο για την επικοινωνία με τους πελάτες, από την έννοια προϊόντων, σχέδιο, για να ανοίξει τη φόρμα, δοκιμή φορμών, σχηματοποίηση.

  ΕΓΧΏΡΙΑ ΣΥΣΚΕΥΉ XIAMEN XIAOYUREN ΚΑΙ CO. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ, ΕΠΕ

Στοιχεία επικοινωνίας
XIAMEN XIAOYUREN TECHNOLOGY CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.wang

Τηλ.:: 86--18046163399

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)